Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Belgegeçer : 02124774855
WEB http://selahaddineyyubiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karayolları Mah. Fatih Cad. 634 Sok No29 Gaziosmanpaşa İstanbul
VİZYON : Eğitim – Öğretimin gerektirdiği uygun öğrenim koşullarını gerçekleştirmiş bir okul olarak, öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini rahatlıkla sergileyip geliştirebileceği, kendisini ve çevresini tanıyan bilinçli bireyler yetiştiren, ön yargılardan arınmış akıl ve bilimin ışığında bilgiye inanan bir yapı olarak örnek teşkil eden bir okulu hayata geçirmiş, öğrencilerine yaşama standartlarını yükseltici bilgi, beceri ve davranış donanımlarını kazandırarak bir üst öğrenimde ve hayatta başarı gösterecekleri yeterli hazırlık imkânını onlara sunmuş, performans ve yeterliğe sahip, herkesçe kabul gören ve tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel amaçları ve temel ilkeleri kendinde gerçekleştiren, sağlam karakter sahibi, kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli, ve ahlaki duygularla donanmış, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, okuyan, inceleyen, araştıran, ulusal ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan, araştırmacı ve sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygılı, ulu önder Atatürk´ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek “fikri hür , vicdanı hür , irfanı hür“ nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Saatler : 09:00/14:20
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri :