İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Ara

Okulumuz depreme hazırlık çalışmaları kapsamında, tüm okul çalışanları, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı deprem tatbikatı çalışmamızı yaptık.

Ara

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri E-twinning projeleri kapsamında Gaziosmanpaşa SODAM ve ADEM bünyesinde bulunan meslek edindirme kurslarına gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz için çok öğretici ve keyifli bir gezi oldu.

Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlayan, uygulamaları yerinde gözlemleme ve deneyimleme imkanı sunan Gülsüm İslamoğlu Hanıma misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.

#GopSODAM  #ADEM

Ara

Selahaddin Eyyubi İlkokulu Özel Eğitim Bölümü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  tipik gelişim gösteren öğrenci sınıfıyla birlikte uçurtma etkinliği ve pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

haber link

Haz

İLK KEZ KARNE HEYECANI YAŞAYAN SELAHADDİN EYYUBİ İLKOLKULU ÖĞRENCİLERİ MASKOT CESUR İLE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Haz

2022-2023

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 80.YILINDA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANDIK.